x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Am mandat să construiesc o alianţă PSD-PNL pentru şase-opt ani

Ponta: Am mandat să construiesc o alianţă PSD-PNL pentru şase-opt ani

05 Ian 2011   •   13:35
Ponta: Am mandat să construiesc o alianţă PSD-PNL pentru şase-opt ani

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că mandatul primit la sfârşitul anului de la conducerea PSD este construcţia unei alianţe cu PNL pe termen mediu, de 6-8 ani.

Ponta a spus că mandatul primit la sfârşitul anului, ca preşedinte PSD, este să accelereze construcţia unui proiect comun PSD-PNL, nu doar pentru perioada de opoziţie, ci şi pentru o eventuală guvernare, pe un termen de 6-8 ani.

"Vreau nu doar un proiect comun al opoziţiei, ci o construcţie politică pe o perioadă de şase, şapte, opt ani, pentru ca românii să ştie că există un proiect de salvare a României, iar acest proiect va fi construit împreună de PSD şi PNL", a afirmat Ponta.

Întrebat dacă această alianţă PSD-PNL ar trebui înregistrată la tribunal, Ponta a răspuns: "Nu cred că va fi bine să tot anunţăm la presă, dar discuţiile cu PNL privesc orice formă necesară de colaborare, inclusiv o alianţă juridică, în care PNL şi PC vor reprezenta ideologia de centru-dreapta, iar PSD va reprezenta ideologia de centru-stânga".

Membrii BPC al PNL au votat, astăzi, în unanimitate, propunerea preşedintelui Crin Antonescu privind încheierea unei alianţe politice cu Partidul Conservator.

×