x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta ameninţă cu demisia

Ponta ameninţă cu demisia

de Lavinia Dimancea    |    09 Noi 2011   •   11:27

Victor Ponta spune ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD daca, in cadrul unei viitoare sedinte a Biroului Permanent National sau a Comitetului Executiv National, se va infirma decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana la sefia Senatului.

Ponta a precizat marti seara la B1 TV ca este posibil ca CEx sa infirme decizia initiala privindu-l pe Geoana, caz in care va convoca Congresul. Intrebat daca la nivelul BPN este posibila schimbarea hotararii legate de sefia Senatului, liderul PSD a raspuns: "Eu nu cred ca este posibila pentru ca votul de ieri a fost 21 la 0. Dar daca se va intampla acest lucru, eu personal voi demisiona", a declarat Ponta.

Liderul PSD a explicat ca el este cel care are atributia de a convoca Cex-ul. "Pana cand, daca se va intampla ceva intr-un Comitet Executiv sau Congres al partidului, pana atunci eu sunt presedintele partidului si eu vorbesc in numele PSD. Ceilalti colegi au dreptul la opinii. (…) M-au suparat declaratiile domnilor Nastase si Iliescu, pentru ca au fost in BPN si au votat alaturi de mine, astazi nu mai era cazul sa redeschidem un subiect care nu avantajeaza PSD. Reactia mea nu a fost de suparare la adresa lui Ion Iliescu si Nastase, dar de punere in aplicare a unei decizii a PSD. Eu sunt presedintele PSD. Daca CEX va infirma decizia BNP in cazul Geoana voi demisiona si voi convoca Congres ", a comentat Ponta.

×
Subiecte în articol: mircea geoana Victor Ponta