x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Antonescu şi Constantin s-au împăcat

Ponta: Antonescu şi Constantin s-au împăcat

de Mediafax    |    19 Noi 2013   •   18:20
Ponta: Antonescu şi Constantin s-au împăcat

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că afirmaţia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căruia preşedintele PC Daniel Constantin s-ar comporta ca un subordonat al său, este "total nefericită şi incorectă".

"E o exprimare total nefericită şi incorectă la adresa lui Daniel, dar s-au împăcat", a spus Ponta.

El a precizat că nu are subordonaţi şi că secretul USL a constatat tocmai în faptul că liderii s-au comportat ca o echipă.

"Eu nu am subordonaţi. Nici măcar în PSD nu am subordonaţi. Şi cei din PSD îmi sunt colegi, cu atât mai mult în Guvern, cu atât mai mult în USL. Iar unul din secretele USL a fost tocmai faptul că ne-am comportat întotdeauna ca o echipă şi e important spiritul acesta", a spus Ponta.

El a arătat că e este bucuros că în cearta dintre PC şi PNL nu s-a mers mai departe.

"Cearta dintre PNL şi PC nu afectează USL. Mă bucur că nu s-a mers mai departe", a spus Ponta, care a arătat că USL "funcţionează foarte bine".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că relaţia cu PC în cadrul Alianţei de Centru Dreapta nu mai există de mai multă vreme, iar o oficializare a rupturii alianţei la nivel juridic ar fi "o formalizare igienică", în situaţia în care acest lucru nu ar afecta USL.

Antonescu a mai declarat luni că preşedintele PC, Daniel Constantin, a devenit "doar un subordonat" al lui Victor Ponta, motiv pentru care nu a avut un dialog cu liderul PC, el liberalul invocând absenţa unei poziţii din partea lui Constantin în criza din USL legată de procurori.

×