x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Ca să ajungă Cioloș prim-ministru, a fost nevoie să moară oameni

Ponta: Ca să ajungă Cioloș prim-ministru, a fost nevoie să moară oameni

16 Sep 2019   •   09:48
Ponta: Ca să ajungă Cioloș prim-ministru, a fost nevoie să moară oameni
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a dezlănțuit la adresa președintelui PLUS, Dacian Cioloș, după ce grupul Renew Europe din Parlamentul European a decis să susțină candidatura Sylviei Gouard în funcția de comisar european, deși este acuzată de fapte de corupție. Ponta susține că Dacian Cioloș este „mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist și mai neprofesionist decât oamenii vechi. Luptă toată ziua pentru integritate și anticorupție, dar dacă e vorba despre propunerea făcută de «Șefu’» Macron, a uitat de toată lupta”. Atacul continuă cu faptul că Cioloș a fost în Guvernul Tăriceanu, a ajuns comisar european propus de Băsescu și Sarkozy și „a fost numit prim-ministru de Iohannis și votat de Liviu Dragnea; a candidat și a fost ales pe lista lui Dan Barna. I-a trădat într-o secundă pe toți cei de mai sus și îi înjură peste tot pe unde are ocazia”.
„Pentru ca «Omul Nou» Cioloș să ajungă prim-ministru, «a fost nevoie să moară oameni». A păstrat în funcții toți oamenii lui Dragnea și a guvernat așa de «performant», că a dus PSD la 46% în alegerile parlametare din 2016, a mai scris Victor Ponta pe contul său de Facebook. 
Acesta a adăugat că Dan Barna „chiar e «nou» în politică. Ceea ce nu înseamnă deloc că e și bun. Prima dovadă că nu e pregătit să conducă țara altfel decât până acum este faptul că face tandem cu cel mai «vechi» și cu apucături «vechi» din politică - Dacian Cioloș“.

×
Subiecte în articol: victor ponta dacian ciolos