x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Când te trezeşti în fiecare zi lângă o femeie ca Daciana, e simplu să rezişti atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"

Ponta: Când te trezeşti în fiecare zi lângă o femeie ca Daciana, e simplu să rezişti atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"

08 Mar 2014   •   13:42
Ponta: Când te trezeşti în fiecare zi lângă o femeie ca Daciana, e simplu să rezişti atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"

Organizaţia de Femei a PSD a convocat câteva mii de membre social-democrate pentru a sărbători Ziua Femeii împreună, la Sala Palatului. La eveniment a participat și preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de mama sa, soţia Daciana Sârbu şi fiica Irina. Alături de Ponta, la reuniune au mai venit preşedintele PC, Daniel Constantin, şi senatorul Mircea Geoană.

"Vreau să vă zic "La mulţi ani!", să vă urez tot ce e mai bun pe lume, în primul rând linişte, în al doilea rând linişte şi în al treilea rând capacitatea de a redeveni oameni. Eu am crescut într-o familie în care femeile aveau majoritate absolută. Constituţional, aş spune. Mama, cele două surori ale mele, uneori mă mai revoltam împotriva deciziilor, dar făceam tot cum stabileau ele. Şi la Guvern am ajuns aproape la fel. De Muncă se ocupă Rovana, de bani se ocupă tot o femeie. De dialog se ocupă tot o femeie, Aurelia, după ce Doina a făcut faţă cu brio acestei uriaşe provocări şi de ceea ce iubesc eu cel mai tare, sportul, tot o femeie se ocupă şi cred că este alegerea cea mai bună", a le-a spus Ponta femeilor social-democrate.
 
Ponta a glumit şi a explicat că îşi poate păstra calmul şi liniştea în faţa atacurilor zilnice pentru că are linişte în cămin.
 
"Mă întreabă toată lumea cum pot să fiu calm, cum să nu răspund, când sunt atacat de domnul Băsescu, de alţi domni care au nume care se termină cu "-escu". E simplu, când te trezeşti în fiecare zi lângă o femeie ca Daciana", a afirmat premierul.

"Evident, am încercat să negociez ca la finalul discurslui să vină Irina, să mă ia de pe scenă. Vedeţi, negocierile cu Băsescu sunt uşoare, nu la fel şi în familie", a mai spus Victor Ponta.

Preşedintele PSD a părăsit scena însoţit de fiică, soţie şi mamă, în aplauzele publicului.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta daciana sarbu 8 martie basescu