x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cea mai mare insultă la adresa unei femei este să o dai exemplu pe Elena Udrea

Ponta: Cea mai mare insultă la adresa unei femei este să o dai exemplu pe Elena Udrea

02 Mai 2014   •   14:20
 Ponta: Cea mai mare insultă la adresa unei femei este să o dai exemplu pe Elena Udrea

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat azi că insulta cea mai mare la adresa unei femei este să o dai exemplu pe Elena Udrea.

'Cea mai mare insultă la adresa unei femei este să o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, o jignire mai mare pentru o femeie şi pentru un om în această ţară', a spus Ponta, în cadrul evenimentului 'TSD RULZ - Primăvara Social Democrată'. 

El a afirmat că îi pare rău că 10 ani din viaţă s-au pierdut, iar România s-a întors la vremuri 'pe care doar părinţii noştri le mai trăiseră'.

'Îmi pare foarte rău că 10 ani din viaţa mea, 10 ani din viaţa voastră, 10 ani din viaţa României s-au pierdut şi, în loc să mergem cu toată ţara, cu generaţia tânără acolo unde era locul României, ne-am întors din nou la vremuri pe care doar părinţii noştri le mai trăiseră, vremuri în care frica, ura, sărăcia, dezbinarea au fost cuvintele de bază şi politicile de bază. Acea generaţie de acum 10 ani a învăţat din necazul de atunci (...) şi acea generaţie are datoria, alături de dumneavoastră, să lupte până la capăt şi în decembrie noi să fim la Preşedinţie şi Băsescu la brutărie', a spus preşedintele PSD. (Agerpres)




×