x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cei care ne vor reprezenta în PE nu vor face cum am văzut în această săptămână cu două doamne

Ponta: Cei care ne vor reprezenta în PE nu vor face cum am văzut în această săptămână cu două doamne

de Agerpres    |    24 Mar 2014   •   17:49
Ponta: Cei care ne vor reprezenta în PE nu vor face cum am văzut în această săptămână cu două doamne

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sâmbătă că viitorii europarlamentari ai Alianţei PSD-UNPR-PC îi vor face pe români să se simtă mândri că sunt reprezentaţi în PE.

"Garantez că doamnele şi domnii care ne vor reprezenta în PE nu vor face cum am văzut în această săptămână cu doamne care s-au comportat şi se comportă, aşa, ca un fel de ţaţe europene. Se ceartă între ele, amândouă, sigur, creaţii la propriu sau la figurat ale domnului preşedinte Băsescu. Cred că e o ruşine ceea ce vedem şi vă garantez în numele tuturor doamnelor şi domnilor aflaţi pe lista noastră că din partea candidaţilor noştri veţi avea atitudini care să îi facă pe români să se simtă mândri că sunt reprezentaţi în PE", a afirmat Ponta, la Biroul Electoral Central, unde Alianţa electorală PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare.

În urmă cu două zile, Elena Băsescu a susţinut într-o postare pe blog că Monica Macovei a "renunţat la principii pentru a obţine un loc pe lista PDL la europarlamentare".

×