x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă Antonescu vrea să rupă USL, să rupă, eu nu vreau

Ponta: Dacă Antonescu vrea să rupă USL, să rupă, eu nu vreau

16 Dec 2013   •   17:18
Ponta: Dacă Antonescu vrea să rupă USL, să rupă, eu nu vreau
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că, dacă liberalul Crin Antonescu vrea să rupă USL atunci să o rupă. "Eu nu vreau", a spus premierul Victor Ponta.

"Dacă vrea să îl rupă, să îl rupă (USL - n.r.). Eu nu vreau", a afirmat Ponta.

Întrebat despre faptul că Antonescu a vorbit despre posibilitatea ruperii USL în condiţiile în care atacurile continuă, Ponta a spus: "Foarte bine, să nu mai facă declaraţii, nici în interior şi nici afară, să nu mai facă declaraţii neadevărate. Eu nu am nicio problemă. Eu nu am făcut decât să vă lămuresc asupra unor neadevăruri spuse de domnia sa".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, luni, dacă este iminentă o rupere a USL după Anul Nou dacă vor continua disputele, el răspunzând: "Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da".

Antonescu a fost întrebat dacă este iminentă o rupere a USL după Anul Nou. "Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da. Dar câtă vreme suntem în activitate, ca să spun aşa, câtă vreme lucrurile care ţin de guvernare, de legislaţie se desfăşoară normal, şi salut în sensul acesta faptul că PSD a înţeles să retragă Legea amnistiei sau să o amâne sau ce fac dânşii cu ea, dar în orice caz să nu mai fie agendă, încercăm să mergem înainte", a replicat Antonescu.

×