x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă Dragnea cumpără voturile din CExN oferind funcţii şi contracte, va fi un haos generalizat

Ponta: Dacă Dragnea cumpără voturile din CExN oferind funcţii şi contracte, va fi un haos generalizat

21 Sep 2018   •   12:16
Ponta: Dacă Dragnea cumpără voturile din CExN oferind funcţii şi contracte, va fi un haos generalizat

Deputatul Victor Ponta a transmis vineri că datoria unui adevărat lider este să îşi conducă echipa, nu să fie o povară pentru aceasta, adăugând că, dacă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, "cumpără voturile" membrilor Comitetului Executiv al partidului "oferind funcţii şi contracte" de la Guvernul Dăncilă, va exista "un haos generalizat". 

"Datoria unui adevărat lider este să îşi conducă echipa, nu să fie o povară pentru aceasta, să facă un pas înapoi când face rău şi să sprijine din altă poziţie! Cel care îşi duce la dezastru partidul pentru propria lui funcţie şi pentru propriul interes este doar un şacal venit să fure ceva ce nu îi aparţine! Dacă lui Liviu Dragnea i-ar păsa câtuşi de puţin de PSD şi de oamenii care au votat, dacă i-ar păsa de bunul mers al ţării, dacă i-ar păsa de colegii lui pe care îi pune să se lupte azi între ei - ar demisiona! Dacă însă azi Dragnea cumpără voturile din CEx oferind funcţii şi contracte de la Guvernul Dancilă - vom avea un haos şi un dezastru generalizat!", a scris fostul prim-ministru, pe Facebook. 

El a adăugat că, atunci când persoana sa "devenise o problemă pentru PSD", fiind inculpat de DNA, a demisionat din funcţia de preşedinte al partidului. 

"Am făcut campanie în 2016 din poziţia de simplu membru şi aşa PSD a câştigat alegerile. (...) Dacă CEx-ul PSD nu poate să elibereze ţara de gaşca lui Dragnea, atunci o vom face noi, cei de la ProRomânia!", a completat Ponta. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte vineri în şedinţă la Palatul Parlamentului, tema centrală de discuţie fiind demersul public asumat de mai mulţi lideri ai formaţiunii care au cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta