x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă Geoană nu mai minte despre mine, promit să nu mai spun adevărul despre el

Ponta: Dacă Geoană nu mai minte despre mine, promit să nu mai spun adevărul despre el

07 Dec 2010   •   10:02
Ponta: Dacă Geoană nu mai minte despre mine, promit să nu mai spun adevărul despre el
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National
În cadrul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, Ponta i-a dat replica lui Mircea Geoană care, la un an de la pierderea alegerilor pentru Cotroceni, a povestit despre actualul preşedinte al PSD, spunând că l-a sfătuit "să mintă" în confruntarea finală cu Traian Băsescu, dacă acesta îl întreba despre vizita la Sorin Ovidiu Vîntu.

"Sincer, nu mai vreau să comentez pentru că eu, ca şi dumneavoastră, ca şi foarte mulţi oameni, chiar am făcut tot ce am putut, votând în primul rând şi prin celelalte eforturi să nu câştige Traian Băsescu. Faptul că la un an după ne aducem aminte de anumite evenimente e foarte bine ca să nu uităm cum a câştigat Traian Băsescu. În rest, despre declaraţiile domnului Geoană nu vreau să comentez. Mi-am adus aminte doar de o replică dintr-un film. O să-i propun o înţelegere domnului Geoană: dacă dânsul nu mai minte despre mine, eu n-o să mai spun adevărul despre el", a comentat preşedintele PSD.

Liderul PSD a evitat să facă alte comentarii, doar s-a arătat convins că Mircea Geoană "nu va mai minţi" despre el sau despre alţi pesedişti "pentru că nu cred că-i foloseşte la nimic".

Cât priveşte momentul vizitei lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu, Victor Ponta a spus că adevărul nu este cunoscut decât de cei doi protagonişti. "Nu ştiu dacă-l vom putea afla şi noi ceilalţi", a spus el, ferindu-se să comenteze ceea ce a povestit preşedintele Senatului, la un an de la acea perioadă.

"Viitorul candidat n-o să meargă... Chestia cu jacuzzi, dacă-mi aduc bine aminte, cred că domnul Vîntu a spus-o, nu? Deci nu ştiu...Trebuie să învăţăm din ce s-a întâmplat şi din faptul că în ciuda eforturilor pe care le-am făcut, toate partidele de opoziţie, toată societatea noastră, totuşi Traian Băsescu s-a reales. E o lecţie pentru noi toţi, dacă am învăţat această lecţie sunt convins că a doua oară... Oamenii lui Traian Băsescu nu vor mai reuşi să-i mai păcălească pe oameni", a adăugat Ponta.

×