x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre candidatura la parlamentare: Eu am depus deja solicitarea la Organizaţia PSD din Gorj

Ponta, despre candidatura la parlamentare: Eu am depus deja solicitarea la Organizaţia PSD din Gorj

28 Aug 2016   •   23:50
Ponta, despre candidatura la parlamentare: Eu am depus deja solicitarea la Organizaţia PSD din Gorj
Sursa foto: MECHNO SIMION

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, duminică, că a depus, la organizaţia PSD Gorj, solicitarea pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

"E importantă opinia structurilor locale (eu am depus deja solicitarea la Organizaţia mea PSD din Gorj), dar trebuie propuşi şi oameni noi şi care vor fi utili în viitor - să ne amintim că Emil Boc s-a afirmat întâi la Bucureşti şi apoi la Cluj, eu sunt bucureştean "adoptat" de Gorj, şi exemplele sunt multiple!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El consideră că "marea şansă (pentru România, nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate şi competenţă în viitorul Parlament".

"Marea şansă (pentru România nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate şi competenţă în viitorul Parlament/ oameni care să recâştige prestigiul şi încrederea pentru această instituţie fundamentală a unui stat democratic (nu întâmplător a fost principala ţintă a Sistemului şi a Propagandei), care să facă legi mai bune şi să controleze Guvernul sau Preşedintele atunci când e cazul (aşa cum prevede Constituţia şi principiul echilibrului între puterile Statului)!", spune Ponta.

El susţine că "PSD este singurul partid care poate, fără probleme, să propună o listă completă".

"PSD este singurul partid care poate fără probleme să propună o listă "completă" - cu parlamentari care au fost activi şi eficienţi în mandatele precedente, cu oameni care deja au dovedit în Guvern şi în autorităţile locale că ştiu şi să facă (nu doar să critice şi să înjure)/ cu tineri de viitor şi femei competente şi implicate (cred că "frumuseţea" contează în politică doar dacă e şi interioară - altfel ca la concursurile de Miss)", a adăugat el.

Fostul premier îşi doreşte ca în 2016 parlamentarii social-democraţi să reprezinte voinţa electoratului şi viziunea politică a conducerii PSD.

"Îmi doresc ca în 2016 parlamentarii PSD să reprezinte voinţa electoratului nostru şi viziunea politică a conducerii PSD - nu interese ale unor oameni şi sisteme care de 25 de ani îi insultă şi umilesc pe cei care ne votează/ şi care tot de 25 de ani îşi doresc doar să ne distrugă!", a mai scris Ponta. www.agerpres.ro

×