x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta despre colaborarea PC şi PLR: Refacerea unei forme a USL ar fi extrem de corectă faţă de alegători

Ponta despre colaborarea PC şi PLR: Refacerea unei forme a USL ar fi extrem de corectă faţă de alegători

de Agerpres    |    25 Aug 2014   •   18:21
Ponta despre colaborarea PC şi PLR: Refacerea unei forme a USL ar fi extrem de corectă faţă de alegători

Premierul Victor Ponta a comentat luni intenţia liderilor PC şi PLR de a încheia un protocol de colaborare la nivel parlamentar, spunând că "refacerea unei forme a USL" ar fi corectă faţă de electoratul care a votat vechea construcţie politică.

"Noi, de când am format USL, am avut ca partener Alianţa de Centru Dreapta - conservatori şi liberali. Azi, conservatorii sunt cu Daniel Constantin, iar liberalii, cu domnul Tăriceanu. Ceilalţi sunt nişte pedelişti care se numesc PNL. Din punctul meu de vedere, nu facem decât să ne ţinem de cuvânt faţă de cei care ne-au votat în 2012. (...) Pe de altă parte, refacerea unei forme a USL, pentru că nu mai poate fi forma iniţială, cred că ar fi extrem de corectă faţă de oamenii care ne-au dat o majoritate absolută în 2012 şi la alegerile locale, şi la cele parlamentare", a declarat Ponta la Parlament.

Întrebat dacă PLR ar putea fi cooptat la guvernare, primind funcţii de miniştri sau secretari de stat, şeful Guvernului a afirmat că acest subiect nu a fost discutat, însă nu exclude această posibilitate. 

×
Subiecte în articol: USL plr PC Victor Ponta