x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre Laszlo Tokes: Are limbaj horthyst. Împreună cu Macovei, reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti

Ponta, despre Laszlo Tokes: Are limbaj horthyst. Împreună cu Macovei, reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti

25 Feb 2013   •   14:34
Ponta, despre Laszlo Tokes: Are limbaj horthyst. Împreună cu Macovei, reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Victor Ponta a răspuns atacurilor lui Laszlo Tokes, premierul acuzându-l pe acesta de limbaj horthyst şi de faptul că, împreună cu Monica Macovei, reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti.

"Eu văd atacurile domnului Laszlo Tokes şi mă bucur pentru că domnul Tokes, ca şi doamna Monica Macovei, au reprezentat în ultimii 20 de ani interesele străine îndreptate împotriva României. Atacurile lui Tokes împotriva stabilităţii României şi a reprezentanţilor legitimi ai minorităţii maghiare, anume UDMR, au legătură cu faptul că de ani de zile Tokes şi Macovei sunt reprezentanţii intereselor antiromâneşti", a spus Ponta, potrivit mediafax.ro.

Premierul a mai spus că Tokes şi Macovei sunt finanţaţi şi sunt reprezentanţi ai celor care vor ca România să fie o ţară instabilă şi ai celor care vor ca România să fie atacată din toate părţile. "Dincolo de aceste atacuri, domnul Tokes are un limbaj horthyst. Eu vreau să spun că minoritatea maghiară din România e extrem de importantă, are exact aceleaşi drepturi ca şi românii, şi că singurii reprezentaţi legitimi sunt UDMR, pentru că au fost votaţi, în timp ce pe partidul domnului Tokes nu l-a votat nimeni, probabil Budapesta, dar maghiarii din România nu l-au votat", a conchis Ponta.

×