x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre ofiţerul care vrea să preia PSD: Un vicepreşedinte PSD, fost ministru

Ponta, despre ofiţerul care vrea să preia PSD: Un vicepreşedinte PSD, fost ministru

23 Apr 2016   •   14:35
Ponta, despre ofiţerul care vrea să preia PSD: Un vicepreşedinte PSD, fost ministru

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la "ofiţerii" care vor să preia puterea în PSD.

'Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de "ofiţerii" care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!', a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier Victor Ponta susţine că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, nu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD.

''Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD! Trebuie să ţină partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi 'ofiţerii' acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia! Clar?'', a scris Ponta, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul "Referendumul".

Sursa: AGERPRES

×