x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de ea, mă confundă cu preşedintele Băsescu

Ponta: Doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de ea, mă confundă cu preşedintele Băsescu

14 Aug 2013   •   14:33
Ponta: Doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de ea, mă confundă cu preşedintele Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că a observat că Elena Udrea s-a arătat îngrijorată că el ar fi obsedat de ea, Ponta apreciind că Udrea îl confundă cu preşedintele Traian Băsescu

 "Am văzut că doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de doamna Udrea şi... Mă confunda cu domnul preşedinte Băsescu", a spus Victor Ponta.

Premierul a făcut aceste consideraţii în contextul în care a arătat că Guvernul a încasat luna trecută 730 milioane euro din fonduri europene. Potrivit lui Ponta, suma reprezeintă "cât a luat Boc în trei ani de guvernare, cu tot cu Udrea la pachet".

Deputatul PDL Elena Udrea comentează declaraţiile premierului Victor Ponta de marţi seară, arătând că proiectul lui Ponta pentru USL este să se lupte cu Traian Băsescu şi cu Elena Udrea, ea adăugând că faptul că a pomenit-o de 12 ori în 20 de minute arată a obsesie, "o obsesie uşor psihanalizabilă".

×