x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta îi răspunde lui Băsescu: "Când a vorbit despre gaşca de politicieni care îşi face Constituţie, a făcut-o pentru ţuţării din Mişcarea Populară"

Ponta îi răspunde lui Băsescu: "Când a vorbit despre gaşca de politicieni care îşi face Constituţie, a făcut-o pentru ţuţării din Mişcarea Populară"

01 Iul 2013   •   21:23
Ponta îi răspunde lui Băsescu: "Când a vorbit despre gaşca de politicieni care îşi face Constituţie, a făcut-o pentru ţuţării din Mişcarea Populară"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Aflat în vizită în China, premierul Victor Ponta a declarat că şeful statului a vorbit pentru "ţuţării" de la Mişcarea Populară atunci când s-a referit la "gaşca de politicieni" care îşi face o Constituţie.

"De unde ieşea preşedintele când a făcut declaraţia asta? Cred că a vorbit pentru oamenii de acolo. Cât timp preşedintele vorbeşte şi nu face nimic să împiedice activitatea guvernamentală - şi nu a făcut, din decembrie încoace nu pot să spun că vreodată m-a împiedicat în vreun fel sau a intervenit în activitatea Guvernului - cât timp vorbeşte pentru ţuţării aceia ai domniei sale de la Mişcarea Populară, pentru ziarişti, e treaba lui. Eu ştiu că totdeauna oamenii ăia stau în spatele preşedintelui şi dau din cap că sunt de acord, nu i-am auzit să aibă alte opinii", a declarat Ponta, luni seară, la RTV.

Traian Băsescu a declarat sâmbătă, după ce s-a întâlnit, la Vila Lac 1, cu liderii judeţeni ai Fundaţiei Mişcarea Populară, că "o gaşcă de politicieni" s-a hotărât să-şi facă o Constituţie, la fel ca Adrian Năstase.

×