x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta marchează pe Facebook împlinirea a doi ani de la suspendarea lui Băsescu

Ponta marchează pe Facebook împlinirea a doi ani de la suspendarea lui Băsescu

06 Iul 2014   •   13:13
Ponta marchează pe Facebook împlinirea a doi ani de la suspendarea lui Băsescu

Duminică, într-o postare pe contul său de Facebook, premierul Ponta reafirmă că cei 7,4 milioane de români au avut dreptate când au votat, în urmă cu exact doi ani, pentru demiterea lui Traian Băsescu şi actualizează numărătoarea inversă: mai sunt 23 de săptămâni până când acesta va părăsi Palatul Cotroceni.

Iată textul publicat de premier:

“Astazi, concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara.

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!

Voi sustine mereu ca cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui. Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat.

PS: Au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni!”

×