x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce isi doreste Victor Ponta in legatura cu PSD

Ce isi doreste Victor Ponta in legatura cu PSD

28 Iun 2018   •   06:39
Ce isi doreste Victor Ponta in legatura cu PSD

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri seară, la un post de televiziune, că îşi doreşte ca liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, să "elibereze cât mai repede PSD", în caz contrar partidul urmând să ajungă "într-o groapă atât de mare din care nu va mai putea fi salvat".

 

"Nu îi doresc rău personal, dar mi-aş dori foarte tare să elibereze cât mai repede PSD, pentru că altfel şi PSD se va duce într-o groapă atât de mare din care nu va mai putea fi salvat. Şi îmi pare rău pentru PSD", a afirmat Ponta.

Liderul Pro România a declarat că partidul său nu îşi doreşte să ajungă la guvernare, însă dă "o mână de ajutor PSD să scape de Dragnea".

"Eu dau o mână de ajutor din afară PSD-ului ca să scape de Dragnea şi de ai lui, pentru că în PSD doi oameni şi-au dat demisia atunci când au considerat că fac rău PSD, domnul Năstase şi cu mine. Domnul Dragnea nu se încadrează în această linie a lui Adrian Năstase şi a lui Victor Ponta, atunci când simte că îşi trage în jos partidul să zică: 'Măi, oameni buni, mă dau deoparte şi vă ajut'. El zice: 'Nu, cu mine ne ducem toţi în groapă'", a spus Victor Ponta. AGERPRES

×