x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nana reprezintă sfârşitul politic al lui Traian Băsescu

Ponta: Nana reprezintă sfârşitul politic al lui Traian Băsescu

de Agerpres    |    12 Mai 2014   •   21:48
Ponta: Nana reprezintă sfârşitul politic al lui Traian Băsescu

Prim-ministrul şi liderul PSD, Victor Ponta, a declarat luni seara, într-o emisiune televizată, că Nana reprezintă sfârşitul politic al preşedintelui Traian Băsescu.

"Pentru mine, Nana reprezintă două lucruri, şi va rămâne acest nume în istoria politicii româneşti. În primul rând este sfârşitul politic a lui Băsescu. Acoperă tot ce urăşte un om la un politician; şi-a folosit familia, a cumpărat pe şest totul. Dar vă mai spun ceva. Călăraşiul are cea mai mică medie a pensiilor, era cam 100 de euro. Numai rata lui Băsescu acoperă 60 de pensii. Îl va urmări această chestie mai mult decât flota, pentru că oamenii nu prea au înţeles cu vapoarele poate, dar cu terenuri înţeleg toţi", a declarat Ponta la România TV.

El a adăugat că Băsescu este "disperat" că va ajunge să răspundă penal după sfârşitul mandatului de preşedinte, când nu va mai avea imunitate, având în vedere că la Nana "sunt foarte multe lucruri ilegale".

"Îl urmăreşte o frază spusă de doi oameni, de procurorul general al României, Tiberiu Niţu şi de procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi. Au spus că 'nu putem face cercetări până pe 21 decembrie'. Este disperat că va ajunge să răspundă penal pentru că acolo sunt foarte multe lucruri ilegale. Acele terenuri au fost retrocedate premeditat, apoi toate cumpărate de o firmă italiană care a dispărut, şi în final toate au ajuns la Băsescu. Tot acolo, Elena Udrea făcea un Monte Carlo al României, cu parcuri, cu terenuri de sport. Veţi vedea cât de violent reacţionează Băsescu pe această temă. Este una din cele mai mari greşeli pe care le-a făcut, lăcomia", a mai spus premierul Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu nana