x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Noi nu suntem împotriva PSD, ci anti-prostie şi anti-hoţie

Ponta: Noi nu suntem împotriva PSD, ci anti-prostie şi anti-hoţie

21 Mar 2019   •   20:30
Ponta: Noi nu suntem împotriva PSD, ci anti-prostie şi anti-hoţie

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, că nu va fi niciodată împotriva PSD, ci doar împotriva prostiei şi a hoţiei.

"Eu nu am fost şi nu o să fiu niciodată anti PSD. Noi iubim poporul PSD-ist, adică oamenii alături de care am stat 20 de ani, alături de care am făcut campanie, alături de care am câştigat, dar am mai şi pierdut. Din păcate, nu suntem pe aceeaşi gândire cu cei care conduc acum PSD. Noi, cei din Pro România, suntem anti-prostie şi anti-hoţie. Anti PSD, nu suntem. Şi hoţia şi prostia conduc, din păcate, şi Guvernul, şi Parlamentul şi noi asta vrem să schimbăm. Dar anti-PSD-işti, nu suntem", a afirmat Victor Ponta.

Potrivit liderului Pro România, în majoritatea actulă parlamentară sunt mulţi care doresc să se alăture echipei pe care o conduce, dar nu au încă şi curajul să o facă. Cel mai probabil, se vor decide după alegerile europarlamentare, dacă Pro România va obţine un scor bun. Aceştia sunt, în opinia lui Victor Ponta, cei care vor să schimbe cu adevărat ceva în România.

"Cei care vor să schimbe cu adevărat ceva în România, o pot face, votând Pro România. Pe Dragnea o să-l schimbe Pro România. Nu o să-l schimbe nici PNL, nici USR, că nu au cum. Eu nu ştiu vreun PSD-ist care vrea să plece la PNL sau la USR, dar ştiu vreo mie, care vor să plece la Pro România. Din cei o mie, vreo sută nu-i primim noi. Ceilalţi, dacă vor să pună umărul, sunt bineveniţi", a mai susţinut Ponta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ponta psd pro romania