x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nu mă bucur că preşedintele va rămâne după 2014 în politică, dar mereu am luat în calcul acest lucru

Ponta: Nu mă bucur că preşedintele va rămâne după 2014 în politică, dar mereu am luat în calcul acest lucru

01 Mar 2013   •   23:23
Ponta: Nu mă bucur că preşedintele va rămâne după 2014 în politică, dar mereu am luat în calcul acest lucru

Declaraţia şefului statului potrivit căreia va rămâne în politică şi după 2014, când îi expiră mandatul, nu modifică strategia PSD, a declarat vineri liderul social-democrat, premierul Victor Ponta, precizând că întotdeauna a pornit de la premisa că în următorii ani Traian Băsescu nu se va retrage de pe scena politică, informează agerpres.ro.

"Nu mă bucur, dar am luat tot timpul în calcul acest lucru. Nu modifică cu nimic strategia PSD, pentru că strategia mea şi a PSD pe termen mediu şi lung a pornit de la premisa că domnul Băsescu va rămâne în politică. Cel puţin din 2010, de când sunt eu preşedinte, cei din cercul de conducere al PSD, întotdeauna am pornit de la premisa că peste 4-5-7-8 ani nu se va retrage", a afirmat Victor Ponta la B1 TV. 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri la Viena că va rămâne activ în viaţa politică după ce îşi va încheia mandatul, susţinând că are de ales între mai multe variante, dar că nu s-a decis încă.  

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu