x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Propaganda sistemului Băsescu va face rău, va băga oamenii în închisori, va distruge cât va putea

Ponta: Propaganda sistemului Băsescu va face rău, va băga oamenii în închisori, va distruge cât va putea

de Veronica Micu    |    16 Dec 2013   •   12:31
Ponta: Propaganda sistemului Băsescu va face rău, va băga oamenii în închisori, va distruge cât va putea

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, în deschiderea ședinței conducerii PSD, că românii așteaptă din partea social-democraților să "închidă epoca neagră Băsescu" și să continue măsurile care asigură acordarea pensiilor și salariilor, dar și atragerea de noi investiții.

"Să vedem pentru anul viitor să continuăm lucrurile bune. Oamenii au nevoie de pensii, salarii, investiții și încă 11 luni, până când acest sistem condus de domnul Băsescu va pleca în sfârșit, vom avea ce am avut și zilele trecute — propagandă, minciuni, scandal. Cât o să fie Traian Băsescu președinte nu o să fie nici liniște în țară, nici nu o să ne putem dezvolta, dar mai sunt doar 11 luni. Restul lucrurilor să știți că oamenii le așteaptă de la PSD și de la aliații noștri — UNPR, PC și poate o da Dumnezeu și de la PNL. Dar de la noi le așteaptă și noi avem datoria să ne ocupăm de ce vor oamenii. Propaganda sistemului Băsescu va face rău, va băga oamenii în închisori, va distruge cât va putea, dar, dacă am rezistat nouă ani și o lună, mai așteptăm 11 luni ca PSD să închidă epoca neagră Băsescu", a spus Ponta.

×