x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nu am schimbat secretarii de stat pentru că erau de la PNL

Ponta: Nu am schimbat secretarii de stat pentru că erau de la PNL

24 Feb 2014   •   22:35
Ponta: Nu am schimbat secretarii de stat pentru că erau de la PNL
Sursa foto: Ponta: Nu am schimbat secretarii de stat pentru că erau de la PNL

Premierul Victor Ponta a dezminţit luni seară informaţiile potrivit cărora ar fi schimbat trei secretari de stat pe motiv că aceştia ar fi fost numiţi de PNL.

'Domnul Puţura (fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei-n.r.) este judecător, nu este nici membru PNL, nu este nici susţinut de PNL. (...) Am luat o decizie care ţine, dacă vreţi, de o activitate şi o procedură pe care în acest moment nu v-o pot enunţa, însă a fost discutată cu ministrul Justiţiei, n-are nici o legătură cu PNL, cu PSD, cu USL. Domnul Puţura este judecător, se va întoarce ca judecător, deci fără niciun fel de activitate politică', a precizat Ponta într-o intervenţie telefonică la România TV.

Şeful Guvernului a adăugat că nici în cazul Ştefaniei Duminică şi a şefului ANPC nu a fost vorba despre schimbări politice.

'Doamna Duminică ( fost secretar de stat în ministerul Educaţiei-n.r.), PNL, m-a anunţat foarte clar că nu o mai susţin politic, pentru că a fost numită de către PNL in funcţia de secretar de stat, a fost demascată de colonelul Turcescu şi PNL a anunţat că nu o susţine. Iar pe şeful ANPC, din motive manageriale şi am fost informat de săptămâna trecută de lucrurile care mergeau prost acolo, l-am demis, dar n-am numit pe nimeni în schimb şi aştept de la PNL o altă propunere. Deci, a fost o mică propagandă aşa, şi dacă vă uitaţi la cele trei cazuri, n-au niciun fel de legătură unul cu altul', a afirmat premierul.

×
Subiecte în articol: ponta schimbare secretar de stat