x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD

Ponta şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD

18 Dec 2012   •   18:39
Ponta şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD
Sursa foto: Intact Images

Victor Ponta a declarat că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al PSD, reamintind că şi-a anunţat această decizie încă de când a fost ales preşedinte al partidului în 2010.

Întrebat dacă la şedinţa PSD de miercuri va fi discutat cazul "trădătorului" contactat de Băsescu, Ponta a evitat un răspuns ferm: "Discutăm în primul rând problema cea mai importantă, care este guvernarea ţării. După care discutăm şi probleme interne".

Premierul spune că PSD trebuie să continue să aibă activitate şi să nu fie absorbit cu totul la Guvern.

"Deci PSD trebuie să continue să aibă activitate, să existe, nu-l absorbim cu totul la Guvern, că nu e normal lucrul ăsta, n-o să fim totdeauna la guvernare, o să mai fim iar şi în opoziţie, astfel încât partea de organizare a PSD face parte din strategia pe care o am pentru începutul anului viitor. Nu v-am ascuns decizia mea pe care am anunţat-o de foarte mult timp, încă de când am fost ales preşedinte în 2010, aceea că dacă pierdem alegerile fac pasul lateral şi las pe altcineva, aşa se face când pierzi alegerile. Dacă le câştigăm, şi le-am câştigat, intenţionez să candidez în continuare pentru noul mandat de lider al PSD", a declarat Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta candidatura presedinte psd