x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta şi Flutur, printre cei 25.000 de pelerini de la Mănăstirea Putna

Ponta şi Flutur, printre cei 25.000 de pelerini de la Mănăstirea Putna

de Mediafax    |    15 Aug 2011   •   11:42
Ponta şi Flutur, printre cei 25.000 de pelerini de la Mănăstirea Putna

Liderul PSD, Victor Ponta si prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur s-au numarat printre cei 25.000 de credinciosi care au asistat la Sfanta Liturghie prilejuita de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, la Manastirea Putna.

Victor Ponta a profitat de ocazie pentru a merge prin multime si s-a intretinut cu oamenii prezenti acolo. O parte dintre pelerini si-au facut fotografii cu liderul PSD, unii cerandu-i autografe sau numarul de telefon mobil.

La slujba au asistat si prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur insotit de secretarul Senatului, senatorul PDL Orest Onofrei, deputatii PDL Ioan Balan si Gheorghe Coroama si senatorul Tiberiu Prodan.

Ponta a fost si el insotit de deputatul Catalin Nechifor, presedinte PSD Suceava, Alexandru Baiseanu, presedinte PNL Suceava, deputatii PSD Eugen Bejinariu si Ioan Stan si senatorul Gavril Mirza.
Sfanta Liturghie a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu IPS Pimen Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor si de PF Meletie Episcop al Hotinului (Ucraina).

Corul Madrigal a sustinut un concert de muzica religioasa, acest eveniment fiind prilejuit de implinirea a 140 de ani de la primul Congres al studentimii romane de la Putna din 1871, la care participasera, la vremea respectiva, Mihai Eminescu, Ioan Slavici, Criprian Porunbescu.

Potrivit Jandarmeriei, la Putna au fost prezente peste 25.000 de persoane, iar in aceasta seara in aproprierea manastirii va fi pusa in scena piesa "Apus de soare", de Barbu Stefanescu Delavrancea, in interpretarea actorilor Teatrului "Mihai Eminescu", din Botosani.

×