x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Vreau să-i mulţumesc lui Adrian Năstase, care a crezut că PSD îşi va reveni după momentul 2009

Victor Ponta: Vreau să-i mulţumesc lui Adrian Năstase, care a crezut că PSD îşi va reveni după momentul 2009

11 Dec 2012   •   12:04
Victor Ponta: Vreau să-i mulţumesc lui Adrian Năstase, care a crezut că PSD îşi va reveni după momentul 2009
Sursa foto: Intact Images/Alexandra Pandrea

Premierul Victor Ponta le-a mulţumit tuturor celor care au crezut în el şi a subliniat că rezultatul obţinut la alegerile parlamentare de dumincă este unul "istoric".

"În urmă cu trei ani de zile eram în aceeaşi formulă, învinşi şi cu capul jos. Vreau să le mulţumesc toturor celor care au crezut în mine, dar important este ceea ce facem noi ca partid. Le mulţumresc celor prezenţi, vreau să le mulţumensc celor de acasă, vreau să-i mulţumesc lui Adrian Năstase, care a fost parte a acestui proiect şi care a crezut în faptul că PSD îşi poate reveni după momentul 2009 şi vreau să nu uităm că nu ne-a fost deloc uşor în aceşti trei ani, că nu a fost tot timpul atâta lume nici în sediile de partid, nici la acţiunile noastre, că am avut momente în care nu ştiam cum să ne mai ţinem colegii şi cum să facem faţă la diverse atacuri", a declarat Ponta, la prima reuniunea de după alegeri a BPN al PSD.

"După alegerile locale, când am obţinut cel mai bun scor din istoria PSD, acum, la Parlament, cred că este cel mai mare număr de parlamentari obţinut de noi vreodată. Cred că este un rezultat istoric pe care trebuie să-l sărbătorim, dar care presupune şi speranţe extraordinare. Dacă dezamăgim vom fi ca cei care stau acum în Modrogan şi nu ştiu ce li s-a întâmplat", a afirmat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a felicitat-o pe Ecaterina Andronescu, despre care a spus că este "recordman pe Bucureşti şi pe ţară la număr de voturi".

"Îl felicit pe Robert Negoiţă pentru faptul că acum la Parlament toţi parlamentarii au avut peste 60%, cu doamna ministru şi senator recordman pe Bucureşti la număr de voturi, şi pe ţară. Aşa suntem noi plagiatorii, mai votaţi, ce să facem, decât ailalţii, cu usturoiul", a mai spus Ponta.

×