x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Posturi pentru deputatii neeligibili

Posturi pentru deputatii neeligibili

19 Oct 2004   •   00:00

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri dupa sedinta grupului ca a inaintat conducerii partidului o lista privind propunerile de trimitere a unor deputati ai PSD, aflati pe locuri neeligibile, in diferite posturi din diplomatie sau de prefecti.

Hrebenciuc a spus ca nu poate sa faca cunoscuta aceasta lista pana cand nu va fi aprobata de conducerea PSD.

Potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax, Viorel Hrebenciuc a aratat, la sedinta grupului parlamentar, ca va comunica fiecarui deputat in parte aflat pe lista un raspuns in aceasta privinta. Sursele citate au precizat ca sunt foarte putine cazuri de parlamentari propusi pentru posturi in diplomatie sau ca prefecti.

Viorel Hrebenciuc a mai declarat, dupa sedinta de grup, ca sunt, in continuare, deputati nemultumiti de faptul ca nu se afla pe locuri eligibile pe listele Uniunii PSD + PUR pentru viitorul Parlament.

Hrebenciuc nu crede insa ca vor mai fi modificari pe actualele liste de candidati pentru Parlament, ci doar in cazul in care vor exista candidati care vor dori sa se retraga de pe liste. Un astfel de caz este cel al lui Dan Matei Agathon, care s-a retras de pe listele de candidati pentru Senat la Bacau pentru a fi reprezentantul PSD in Biroul Electoral Central. Hrebenciuc a spus ca persoana care il va inlocui pe Dan Matei Agathon va fi stabilita de conducerea partidului. El a adaugat ca PSD va depune listele de candidati pana la 27 octombrie.

×
Subiecte în articol: politic