x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prefecti care-si dau in stamba

Prefecti care-si dau in stamba

19 Feb 2004   •   00:00

Prefectul de Vrancea, George Baesu, vrea sa-si construiasca un garaj pe un teren pe care l-a concesionat din domeniul public al Focsaniului. Suprafata respectiva, pe care se afla acum un spatiu verde apartinand Parcului Teatrului Municipal "Gheorghe Pastia", este revendicata de fostul proprietar. Vecinii prefectului sunt scandalizati de intentia acestuia pentru ca nu vor sa ramana fara o parte din spatiul verde cu care s-au obisnuit de 30 de ani. Baesu spune ca si-a platit taxele pentru concesionare si ca nu a stiut ca terenul este revendicat. Din acest motiv, el a si dat aviz de legalitate, ca prefect, hotararii Consiliului Local care aproba concesionarea terenului de catre "cetateanul Baesu".
Nici prefectul de Sibiu nu se lasa mai prejos. Mircea Silvestru Lup a solicitat ieri, in cadrul Comitetului Operativ
Consultativ (COC) al judetului, suspendarea autorizatiei unui cabinet medical privat care functioneaza la parterul blocului in care locuieste, pe Strada Rahovei din Sibiu. Prefectul a convocat la sedinta COC si pe proprietarul cabinetului, medicul dermatolog Niculae Mester, pe seful de scara si inspectori de la Directia pentru Sanatate Publica (DSP). "Uitati, eu am preluat pe picior o boala de la pacientii care trec si pun mana pe clanta de la intrarea in bloc si multi vecini se tem sa nu contracteze boli venerice si sexuale de la cabinetul medical ", a spus Murzea, dupa ce si-a ridicat pantalonii si indispensabilii de pe piciorul drept.
"Bolile sexuale nu se transmit de pe clante si nici de pe balustrada vreunei scari de bloc", sustine dr. Adrian Balan, inspector DSP Sibiu.
"Eu functionez din 2000 in acest bloc si nu am avut sau creat probleme. Este clar ca sentinta este data si in aceste conditii am sa mut cabinetul", a spus dr. Mester.

×
Subiecte în articol: politic