x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prefectul Grecea i-a facut lui Negoita o urare speciala - "Un mandat fara griji

Prefectul Grecea i-a facut lui Negoita o urare speciala - "Un mandat fara griji

25 Iun 2004   •   00:00
Prefectul Grecea i-a facut lui Negoita o urare speciala - "Un mandat fara griji

Urmatorii pe lista de validare au fost ieri consilierii locali si primarii de la Sectoarele 1, 3 si 4.

MONICA ANDREI

Prima sedinta a fost la Primaria Sectorului 3, unde consilierii locali, primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, si viceprimarul Victor Tartacuta au fost validati de prefectul Ovidiu Grecea.

"Jur sa respect legea si Constitutia tarii si sa fac cu buna credinta totul spre binele cetatenilor din Sectorul 3", a spus Liviu Negoita, la depunerea juramantului. Insa sarea si piperul au fost si de data asta prefectul Capitalei, care in stilul sau caracteristic i-a urat noului primar "un mandat fara griji si impliniri".

Dupa validarea primarului a urmat o sedinta si a fost desemnat viceprimarul Sectorului 3. Din cei 27 de consilieri (zece ai PSD, 15 ai Aliantei PNL-PD si doi ai PRM), 18 au votat in favoarea lui Victor Tartacuta, reprezentant al Aliantei si fost director economic al Primariei Sectorului 3 in perioada 1996-2003. Faptul ca in urma votului secret, viceprimarul a obtinut un vot in plus venit din partea PSD, demonstreaza ca tradarea functioneaza in continuare.

Aceeasi atmosfera a fost intalnita si la Sectorul 1 al Capitalei. Sedinta a inceput mai tarziu pentru ca proaspatul primar Adrian Chiliman a intarziat. Dupa ce a fost validat si a dat mana barbateste cu Vasile Gherasim, fostul edil, actual consilier local, Chiliman a promis ca nu va incepe mandatul cu o vanatoare de vrajitoare. Tot ieri a fost ales si viceprimarul Sectorului 1, in persoana lui Mihai Bazgan, membru al Aliantei.

Viceprimar

La Sectorul 4, sedinta a durat foarte putin pentru ca atat PSD, cat si PNL-PD au cazut la pace in ceea ce priveste numirea viceprimarului Radu Silaghi reprezentant PNL. Totusi, Inimaroiu a tinut sa precizeze ca a avut parte de o campanie murdara din partea contracandidatului, insa bucurestenii au stiut in final pe cine sa aleaga. El l-a prezentat consilierilor si pe Victor Orban, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, ca fiind viitorul viceprimar al Capitalei. Al doilea viceprimar va fi se pare Razvan Murgeanu din partea PD, actualul director al Directiei de Utilitati Publice din cadrul municipalitatii.
×
Subiecte în articol: politic