x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul anunţă că votul final pe marginea bugetului din 2013 va fi dat la sfârşitul lunii ianuarie

Premierul anunţă că votul final pe marginea bugetului din 2013 va fi dat la sfârşitul lunii ianuarie

22 Dec 2012   •   13:04
Premierul anunţă că votul final pe marginea bugetului din 2013 va fi dat la sfârşitul lunii ianuarie

 Prima şedinţă a Guvernului Victor Ponta II s-a încheiat, începând de astăzi, conform premierului, Executivul funcţionând la capacitate normală.

 
Discuţiile din Parlament privind proiectul de buget pentru anul viitor vor începe la 14 ianuarie, iar votul final este estimat să fie acordat la sfârşitul lunii ianuarie, a anunţat premierul Victor Ponta.
 
Proiectul de buget va fi discutat de Guvern şi cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, care vor sosi la Bucureşti la începutul anului viitor.
 
Pe de altă parte, premierul a declarat că vor mai primi bani doar revoluţionarii adevăraţi, nu "cei 15.000 apăruţi după anul 2000", şi a
dezvăluit că CNADR se va sparge în două. Astfel, va apărea Compania Naţională pentru Autostrăzi, care va intra în subordinea nou înfiinţatului minister al Marilor Proiecte, condus de Dan Şova, în timp ce partea de drumuri naţionale va rămâne în administrarea Ministerului Transporturilor.
 
Victor Ponta a anunţat că următoarea şedinţă de Guvern va avea loc pe 27 decembrie.

×
Subiecte în articol: ponta buget 2013 cnadr