x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Dăncilă a ajuns în Parlament: ”Eu sunt pozitivă şi optimistă”

Premierul Dăncilă a ajuns în Parlament: ”Eu sunt pozitivă şi optimistă”

10 Oct 2019   •   10:03
Premierul Dăncilă a ajuns în Parlament: ”Eu sunt pozitivă şi optimistă”

Social-democraţii au ajuns deja la şedinţa de grup din Parlamentul României. Şi Viorica Dăncilă a ajuns, se află în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Cei din PSD spun că, după calculele lor, moţiunea nu va trece. „Eu sunt pozitivă şi optimistă”, a spus premierul, odată ajuns în Parlament. 

Dăncilă le-a transmis un avertisment dur celor din PSD. Cei care vor vota moţiunea de cenzură vor fi eliminaţi din partid. 

„E bine că toată lumea e optimistă. Să vedem care va fi rezulatul. Eu sper ca toţi să dea dovadă de multă corectitudine. Sunt convinsă că, dacă un parlamentar din PSD va vota astăzi, va fi foarte atacat în primul rând de oameni. Categoric că cineva votează va fi exclus din partid. Am luat o hotârâre în Comitetul Executiv Naţional şi nu putem accepta aşa ceva”. 

Potrivit unor zvonuri, Viorica Dăncilă le-ar fi promis bani parlamentarilor PSD pentru a nu vota moţiunea. Premierul a dezminţit aceste acuzaţii. 

„Cine a vorbit de acele sume de bani trebuie să demonstreze. Dacă până acum am zis că sunt doar declaraţii politice, sunt acuzaţii deosebit de grave. Eu nu fac aşa ceva”, a mai spus Dăncilă. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila