x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Dăncilă: Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor

Premierul Dăncilă: Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor

10 Apr 2019   •   13:33
Premierul Dăncilă: Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor

Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor, a susţinut miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă, precizând că, potrivit datelor oficiale, câştigul salarial mediu nominal net este, în luna februarie, mai mare cu 17,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor. Datele oficiale arată că, în luna februarie a acestui an, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 17,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 2.933 de lei. Sunt date care dovedesc eficienţa măsurilor luate de Guvernul PSD - ALDE pentru creşterea veniturilor populaţiei şi stimularea mediului de afaceri. Acest lucru ne arată că suntem pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm punerea în aplicare a programului de guvernare", a declarat premierul.

Şefa Executivului a adăugat că 2019 va fi anul investiţiilor pentru dezvoltarea României, iar infrastructura de transport este un domeniu cheie.

"Înaintăm cu paşi repezi în proiecte esenţiale pe care le-am discutat şi cu reprezentanţii mediului de afaceri, cu investiţii în zona Craiova şi Piteşti", a spus Dăncilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă