x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Ungureanu schimbă şeful Corpului de Control al prim-ministrului şi guvernatorul Deltei Dunării

Premierul Ungureanu schimbă şeful Corpului de Control al prim-ministrului şi guvernatorul Deltei Dunării

12 Mar 2012   •   18:56
Premierul Ungureanu schimbă şeful Corpului de Control al prim-ministrului şi guvernatorul Deltei Dunării

Avocatul Dan Constantin Tudurache a fost numit de premierul Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Corpului de Control al primului-ministru, in locul lui Sorin Alazaroaie, care a demisionat in urma cu o luna, la trei ani dupa ce fusese numit in functie de catre Emil Boc.

Tudurache este avocat in Baroul Iasi si lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, acolo unde a lucrat si premierul Ungureanu, in intervalul 1992-2007, ca preparator, asistent, lector universitar, conferentiar universitar si profesor universitar la Facultatea de Istorie.

Tot luni, Viorica Bisca, director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Tulcea, a fost numita guvernator al Deltei Dunarii, in locul lui Grigore Baboianu, care a demisionat din functie. Schimbarea a fost efectuata prin decizie a premierului Ungureanu, la propunerea ministrului Mediului.

×