x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Viorica Dăncilă şi-a anulat toate activităţile pentru a convoca o ședință extraordinară a Guvernului

Premierul Viorica Dăncilă şi-a anulat toate activităţile pentru a convoca o ședință extraordinară a Guvernului

27 Iul 2019   •   12:35
Premierul Viorica Dăncilă şi-a anulat toate activităţile pentru a convoca o ședință extraordinară a Guvernului

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi-a întrerupt programul politic pe care îl avea sâmbătă în judeţul Bacău şi a revenit la Bucureşti, unde ar urma să aibă loc o şedinţă extraordinară a Guvernului pe tema cazului de la Caracal.

Preşedintele filialei PSD Bacău, Dragoş Benea, a declarat pentru AGERPRES că Viorica Dăncilă a luat decizia încă de vineri seara de a anula toate activităţile programate pentru sâmbătă în judeţ.

"Doamna Dăncilă şi-a întrerupt practic încă de vineri seara întreg programul politic din judeţul Bacău şi a decis ca sâmbătă dimineaţă să se întoarcă la Bucureşti. Aşadar, sâmbătă nu a mai avut loc nicio acţiune din cele programate", a precizat Benea.

Viorica Dăncilă ar fi trebuit să viziteze sâmbătă mai multe obiective de investiţii din localităţile Tazlău şi Dofteana. De la ora 12,30, Viorica Dăncilă ar fi trebuit să fie prezentă la şedinţa Comitetului Executiv al filialei PSD Bacău, organizată la Oneşti.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila