x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preocupare - PSD, in febra pozelor de familie

Preocupare - PSD, in febra pozelor de familie

de Lavinia Dimancea    |    08 Noi 2005   •   00:00
Preocupare - PSD, in febra pozelor de familie

Fiecare sediu al PSD, de la oras sau de la sat, va fi dotat cu poze. Poze cu presedintele actual, cu fostii presedinti si cu intreaga conducere a partidului.

Fiecare sediu al PSD, de la oras sau de la sat, va fi dotat cu poze. Poze cu presedintele actual, cu fostii presedinti si cu intreaga conducere a partidului. Aceasta este noua preocupare a PSD, iar ideea i-a apartinut liderului Geoana. Asa se face ca ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN), liderii pesedisti, in frunte cu greii Mircea Geoana, Adrian Nastase si Ion Iliescu (foto), au coborat in curtea sediului, la iarba verde, la... o sedinta foto. Pentru o poza de familie, a informat Geoana, ce se va regasi pe peretii miilor de sedii ale PSD, din intreaga tara. Ce se va intampla cu tablourile lui Nastase si Iliescu, omniprezente in sediile locale ale partidului? Geoana a zis ca nu vor fi date jos, pentru ca sunt pozele fostilor lideri de partid si trebuie sa ramana. Dar nu este suficient.

"FIRESC". "Eu sunt om de echipa si tin ca in miile de sedii sa existe o poza de familie pentru a schimba moda tablourilor care a dominat Romania de multe decenii. (...) Mi se pare firesc ca un partid care isi respecta traditia sa aiba si fotografiile fostilor lideri, si pozele actualului lider de partid, dar si ale intregii conduceri", a explicat Geoana, precizand ca, in galeria fostilor presedinti, trebuie sa apara si Oliviu Gherman. Ce regreta Geoana? Ca din poza de familie lipseste vicepresedintele Ioan Rus, plecat din tara. A apreciat in schimb prezenta liderului PSD Bucuresti, D.I. Popescu, care a participat ieri pentru prima oara la sedinta BPN, dupa Congresul din aprilie, cand a refuzat sa vina la aceste sedinte.

RETRAGEREA BUGETULUI
Tot ieri PSD a solicitat Guvernului sa retraga de urgenta proiectul de buget pe 2006, prezentat Parlamentului, si sa il refaca "pe baze realiste". Mircea Geoana a declarat ca acest buget este unul "antisocial, care conduce la instabilitate si nemultumiri sociale si la un risc semnificativ de derapaj economic si macroeconomic". Mircea Geoana a dat de inteles ca, in cazul in care bugetul va fi mentinut in forma actuala, PSD va vota impotriva. Proiectul de buget pe 2006 va intra in dezbaterea plenului reunit al Camerei si Senatului saptamana viitoare.

×
Subiecte în articol: politic psd geoană