x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Forumului German: „Brătianu s-a întoarce în mormânt dacă ar vedea ce fac unii liberali”

Președintele Forumului German: „Brătianu s-a întoarce în mormânt dacă ar vedea ce fac unii liberali”

de Dan Constantin    |    02 Aug 2020   •   17:44
Președintele Forumului German: „Brătianu s-a întoarce în mormânt dacă ar vedea ce fac unii liberali”
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Critici dure la adresa conducerii PNL din partea Președintelui Forumului Democrat German din  România, pentru felul în care a decurs un eveniment la Sibiu la care a participat Ludovic Orban.

Într-o scrisoare deschisă, Paul-Jurgen Porr, Președintele FDGR are o concluzie devastatoare față de prestația conducerii PNL: „BRĂTIANU S-AR ÎNTOARCE ÎN MORMÂNT DACĂ AR VEDEA CE FAC UNII LIBERALI DE ASTĂZI”.

 Acest atac  fără precedent la adresa PNL vine din partea unui aliat politic și în plus, o persoană foarte apropiată de Klaus Iohannis, Porr fiind fin de cununie al familiei Iohannis.

Dr.Porr, care este director medical la Spitalul Polisano, a participat la ședința Consiliului Județean Sibiu, în calitate de consilier județean ales, adunare care s-a desfășurat în 30 iulie în două părți.La adunarea respectivă, care avea ca punct principal lansarea viitorului spital, au participat, la ambele părți premierul Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul sănatății Tătaru, gazda fiind șefa CJ, Daniela Cîmpean .

Cum a decurs ședința? „Cronicarul ” Porr relatează: „A fost un stand up tragedy, nu un stand up comedy al președintelui CJ ÎN PREZENȚA ȘEFILOR EI DE PARTID. LA VIITORUL SPITAL , CARE A CONTINUAT ÎN ȘEDINȚA CJ, CÂND AU VORBIT NUMAI DÂNȘII!”

 Pentru a nu fi puse întrebări incomode care ar fi „perturbat” „unanimitatea liberală”, au fost tăiate microfoanele consilierilor județeni. Porr a caracterizat această adunare ca un exemplu de „democrație pseudo liberală”

×