x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele FMP, despre postarea lui Lăzăroiu: A fost un pamflet, o glumă de vacanţă!

Preşedintele FMP, despre postarea lui Lăzăroiu: A fost un pamflet, o glumă de vacanţă!

26 Iul 2013   •   11:51
Preşedintele FMP, despre postarea lui Lăzăroiu: A fost un pamflet, o glumă de vacanţă!

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, susţine că postarea consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu referitoare la postul Antena 3 nu are niciun efect asupra calităţii sale de membru al fundaţiei, catalogând gestul acestuia drept "o glumă de vacanţă".

"Este vorba despre relaţia lui Sebastian Lăzăroiu cu Preşedinţia. Din punctul de vedere al fundaţiei, nu există nicio problemă, nu este afectată deloc de disputa lui cu Antena 3. Eu nu pot discuta calitatea lui de consilier prezidenţial. Este membru fondator al fundaţiei şi, din acest punct de vedere, nu mi se pare nicio problemă. A fost un pamflet, nu a fost nimic altceva. Cred că cei de la Antena 3 care de foarte multe ori au dat informaţii incorecte cu bună ştiinţă au mult mai multe probleme decât Sebastian Lăzăroiu care a făcut o glumă de vacanţă", a declarat, vineri, pentru Agerpres, preşedintele FMP.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, a postat joi pe pagina sa de Facebook o fotografie trucată, în care o prezentatoare a postului Antena 3 era încadrată de nişte gratii. Postarea respectivă a fost făcută la scurt timp după ce DNA a anunţat că procurorii anticorupţie au dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC ANTENA 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj. Ulterior, Sebastian Lăzăroiu a scos imaginea de pe pagina sa de Facebook, susţinând că a fost vorba despre "un pamflet".

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, şi-a cerut scuze în numele şefului statului Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică la postul Antena 3, pentru gestul lui Lăzăroiu.

"Vreau ca în numele preşedintelui României să cer public scuze pentru această postare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabil şi nu reprezintă sub nicio formă opinia sau poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu ori a Administraţiei Prezidenţiale", a subliniat purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Oprea a spus că preşedintele a fost "şocat" când a aflat de postarea consilierului prezidenţial.

×