x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Iohannis refuză miniștrii propuși de PSD. „Sunt persoane nepotrivite pentru funcţia de ministru şi nu accept această remaniere”

Președintele Iohannis refuză miniștrii propuși de PSD. „Sunt persoane nepotrivite pentru funcţia de ministru şi nu accept această remaniere”

23 Apr 2019   •   17:08
Președintele Iohannis refuză miniștrii propuși de PSD. „Sunt persoane nepotrivite pentru funcţia de ministru şi nu accept această remaniere”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că remanierea guvernamentală propusă de PSD este "un fel de farsă", precizând că nu o acceptă "aşa cum a fost propusă".

„Am analizat întreaga situaţie. Nu are nicio treabă cu agenda României. Remanierea e cauzată de o răfuială din interiorul PSD: Mi se pare că este neavenită. Pe de altă parte, avem cele trei demisii şi la un moment dat aceste trei persoane vor pleca. Cele trei propuneri care au fost făcute pentru a înlocui miniştrii care pleacă sunt propuneri cu care nu sunt de acord. 
 

Sunt persoane nepotrivite pentru funcţia de ministru şi nu accept această remaniere. Pentru a merge mai departe, am avut o discuţie telefonică cu doamna premier şi am rugat-o fie să vină cu alte propuneri, fie să vină cu propuneri de miniştri interimari până când PSD vine cu propuneri pe care le pot accepta”, a declarat președintele Klaus Iohannis.  
 

×