x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prezidențiabilul PPUSL, în turneu național pentru întâlnirea cu alegătorii

Prezidențiabilul PPUSL, în turneu național pentru întâlnirea cu alegătorii

15 Iul 2019   •   09:27
Prezidențiabilul PPUSL, în turneu național pentru întâlnirea cu alegătorii

Candidatul PPUSL la prezidenșiale, Ramona Ioana Bruynseels, a pornit un turneu național în care își propune nu doar să îi întâlnească pe alegători, ci să-i asculte, să le cunoască dorințele și așteptările. Cu acest prilej, a lansat și un apel către politicienii care au abandonat diaspora românească. Într-un videoclip postat pe contul personal de Facebook, Ramona relatează o discuție avută – în timpul uneia dintre întâlnirile cu alegătorii – cu un cuplu stabilit in Germania. Aceștia se aflau în vacanță, în țară. Întrebându-i dacă și când se vor întoarce definitiv acasă, tinerii i-au răspuns: ”Niciodată!”. Apoi au explicat motivele din spatele răspunsului lor: birocrația, corupția la nivel mic, lipsa de oportunități, nedreptățile pe care oamenii simpli le întâmpină zi de zi.

“Am vorbit foarte mult despre lupta anticorupție, o luptă necesară, atâta vreme cât este dusă corect. Dar iată că sunt probleme care supără românul de rând mai mult decât marea corupție. Nu iau apărarea oamenilor corupți din România, celor care încalcă legea, însă știu clar că pe lângă asta trebuia să se facă și altceva. Însă marii oameni de stat români au întors spatele nevoilor și dorințelor românilor”, a precizat candidatul. 

Ramona Bruynseels și-a lansat campania, la începutul acestei luni, luând prin surprindere scena politică românească. Ea a demarat un turneu prin care își propune să-i asculte pe oamenii din satele și orașele României, să afle care sunt nevoile și așteptările lor, ce contează cu adevărat pentru românii de rând.

 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels