x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prim-vicepreşedinte PDL, despre demisia parlamentarilor: Vedeţi câinii să fugă de la măcelărie?

Prim-vicepreşedinte PDL, despre demisia parlamentarilor: Vedeţi câinii să fugă de la măcelărie?

24 Ian 2013   •   14:45
Prim-vicepreşedinte PDL, despre demisia parlamentarilor: Vedeţi câinii să fugă de la măcelărie?
Sursa foto: Intact Images/Dragos Stoica

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat, astăzi, la Târgu Mureş, că propunerea preşedintelui Traian Băsescu de a demisiona împreună cu cei 588 de parlamentari, pentru a avea simultan alegeri prezidenţiale şi parlamentare, a fost doar o replică la "prostia" lansată de unii şi că nu crede că parlamentarii vor demisiona, aşa cum nu fug nici câinii de la măcelărie.

"Preşedintele a dat o replică la nivelul prostiei pe care au spus-o unii. Vedeţi câinii să fugă de la măcelărie? Acolo când s-au văzut 588 de oameni în Parlament, fac poze acum pentru eternitate. Acolo e nivelul de mocirlă în care a ajuns clasa politică românească şi uite că asta trebuie să le-o spui acum, prin contrapondere la mari personalităţi care au făurit Europa, au făurit România europeană", a declarat Florea, potrivit Agerpres.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că problema demisiei preşedintelui Traian Băsescu şi organizarea de alegeri împreună cu scrutinul pentru Parlamentul European este o idee menită să distragă atenţia de la lucruri mult mai grave.

"Cred că această problemă a intervenit foarte abrupt pentru a abate atenţia populaţiei de la problemele mari. Apare un buget care nicidecum nu va corespunde promisiunilor electorale, sunt probleme mari în tot ce înseamnă mediul de afaceri şi în tot ce înseamnă societăţi comerciale, sunt alte necazuri pe spatele românilor, cum ar fi creşterea preţurilor, şi s-a găsit această exagerare pentru că arată pe deplin că în România poţi să spui orice, să faci orice. Deci asta e politica din păcate care persistă în România. Nu are nicio legătură şi nici nu aş vrea să comentez foarte mult, pentru că eu consider că nu astea sunt problemele românilor. La alegerile pentru Parlamentul European este interesul major al partidelor să găsească o reprezentare în PE, iar alegerea preşedintelui este cu totul şi cu totul altceva şi este dorinţa românilor de a-şi alege preşedintele", a mai spus pedelistul.


×