x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, candideaza ca independent pentru un nou mandat

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, candideaza ca independent pentru un nou mandat

26 Apr 2016   •   21:45
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, candideaza ca independent pentru un nou mandat
Sursa foto: Foto - Arhiva personala

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a anunţat, marţi seară, că va candida ca independent pentru un nou mandat la şefia administraţiei locale.

"Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Oraşului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculaţii privind legătura partinică dintre candidatura mea şi cea a soţiei mele", a menţionat, printr-un comunicat de presă, Florentin Pandele.

ALEGERI LOCALE 2016. El a spus că, deşi a fost tentat să renunţe, va candida pentru că vrea să ducă la bun sfârşit mai multe proiecte.

"Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetăţenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureştiului în cel mai mare oraş al judeţului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivaţie suplimentară", şi-a motivat decizia primarul oraşului Voluntari.

Sursa: AGERPRES

×