x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primele mutări, primele demisii

Primele mutări, primele demisii

de Gabriela Antoniu    |    20 Noi 2018   •   10:37
Primele mutări, primele demisii

Gabriela Firea a demisionat  ieri din din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Bucureşti. Ea şi-a anunţat decizia înaintea şedinţei CEx, când apăruse deja informaţia pe surse că va fi sancţionată. “Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde doar de domnia sa. (..) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi acela nu a fost un plan tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte - să depind permanent de domnia sa şi să încerce cu organizaţia Bucureşti ceea ce a încercat - şi, în mare parte, la unele a şi reuşit - să conducă pe principiul ”, a acuzat Firea. Ea a mai spus că un alt motiv al demisiei este că PSD a abandonat proiectele mari ale Capitalei, cum ar fi Centura ocolitoare, metroul sau ELCEN.

Şi Mihai Fifor a demisionat din funcţia de ministru al Apărării . El spune că a luat această decizie pentru a se implica foarte serios în activitatea de partid. “Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat ca pot să merg în echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează”, a spus Fifor, care se afla pe o listă neoficială a remaniaţilor.

Gabriela Firea a susţinut nu este statutar ca înainte de dezbaterea unei probleme în CEx, aceasta să fie discutată  informal în birouri, în restaurante, sau alte incinte.

×
Subiecte în articol: gabriela firea demisie CEx PSD Bucureşti