x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Propuneri-surpriză ale PSD pentru două posturi din Guvern

Propuneri-surpriză ale PSD pentru două posturi din Guvern

17 Apr 2019   •   15:19
Propuneri-surpriză ale PSD pentru două posturi din Guvern

CEX PSD a votat, miercuri, propunerile de ministri pentru fondurile Europene şi pentru Diaspora, au declarat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Cele două propuneri sunt deputatul Oana Florea, la Ministerul Fondurilor Europene şi senatorul Liviu Tit Brăiloiu, la Ministerul Românilor de Pretutindeni. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că Rovana Plumb şi Natalia Intotero ar trebui să demisioneze din funcţiile ocupate în Executiv înainte de a începe campania electorală iar despre posibili înlocuitori pentru cei doi miniştri se va discuta la prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

"Ar trebui să plece (cei doi miniştri) până ce începe campania electorală, cu o zi înainte, cel mai târziu, de a începe campania electorală - Rovana Plumb şi Natalia Intotero", a declarat Liviu Dragnea joi seara, la Antena 3.

Întrebat dacă a discutat în partid despre înlocuitori pentru cei doi miniştri, el a spus că nu. "O să discutăm la primul Comitet Executiv. Ei au spus-o, că eu nu vreau ca ei să meargă în campanie din calitatea de ministru, că nu e corect. Nu e corect. Eşti candidat, ca orice alt candidat, nu vreau să foloseşti maşina, telefonul de la minister sau altă infrastructură în campania electorală", a subliniat liderul social-democraţilor.

În privinţa remanierii, întrebat dacă vor mai fi şi alţi miniştri vizaţi, Dragnea a răspuns: "Dacă o să apară discuţie şi despre altcineva, tot ce e posibil, dar eu nu ştiu şi nici nu am discutat cu nimeni altcineva de asta".

Rovana Plumb şi Natalia Intotero se află pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. 

×
Subiecte în articol: remaniere guvern