x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Protest la PSD Bucuresti - Demisii dupa alegerea lui Marian Vanghelie

Protest la PSD Bucuresti - Demisii dupa alegerea lui Marian Vanghelie

15 Apr 2006   •   00:00
Protest la PSD Bucuresti - Demisii dupa alegerea lui Marian Vanghelie

15 membri ai PSD Bucuresti, care faceau parte si din structurile de conducere, si-a inaintat ieri demisia colectiva din functiile detinute, precum si din partid, ca urmare a desemnarii lui Marian Vanghelie in functia de presedinte executiv interimar al filialei.

"Cu totii am asteptat sa nu se intample ceea ce prevazusera colegii nostri deja exclusi sau demisionari din organizatia de Bucuresti, si anume totala vanghelizare a organizatiei si a intregului partid", se arata in demisia semnata de cei 15. Ei considera ca "este o risipa inutila de timp si energie sa mai facem parte dintr-un partid bazat pe gasti conjuncturale de interese, pe oameni imorali, vulgari si needucati", precizeaza demisionarii. Surse din PSD au precizat, pentru Mediafax, ca un numar foarte mare de membri ai PSD Bucuresti isi vor da demisia din PSD si vor trece in perioada urmatoare la PC.

MAI PUTINI. Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu (foto), a declarat ca, din datele pe care le detine, 13 persoane au parasit partidul. Oprescu a spus ca unul dintre demisionari, Claudiu Totir, fost presedinte al TSD Sector 3, ar fi plecat de fapt din partid in urma cu aproximativ doua luni. "Se pare ca domnul Claudiu Totir isi da demisia in fiecare zi, inmulteste cu 20 si, probabil, dupa doua saptamani, este vorba de 300 de demisii", a opinat liderul PSD Bucuresti, respingand astfel informatiile referitoare la plecarea a 300 de tineri din PSD.

×
Subiecte în articol: politic psd bucuresti