x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Protestatarul Dide: “Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”

Protestatarul Dide: “Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”

de Ion Alexandru    |    27 Ian 2020   •   09:10
Protestatarul Dide: “Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”

Unii dintre cei mai vocali protestatari ai Guvernului PSD au acum reproșuri și la adresa actualului Executiv liberali. Cristian Mihai Dide și alt protestatar au mers, ieri,  la sediul liberalilor și au făcut o mică scenetă în care s-au prezentat drept ”experți britanici”. Îmbrăcați regulamentar, în uniformă, au făcut măsurători și au concluzionat: ”Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”. 

Conform DCNews, acțiunea lui Dide vine la scurt  timp după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un alt reprezentant “de marcă” al mișcării #rezist, liderul “Corupția ucide:, Florin Bădiță, a lăsat să se înțeleagă că, “dacă nu avea acum alte priorități, ar fi organizat un protest împotriva PNL”. Se pare că protestatarul nu este mulțumit de actuala guvernare. Florin Bădiță a spus că un protest împotriva PNL ar fi un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru actualii politicieni care ne conduc.

“PNL, aveti noroc că în perioada asta îmi ocup timpul cu alte priorități. Dacă nu eram ocupat, organizam un protest care să fie un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru voi", a fost mesajul lui Florin Bădiță, postat, pe contul de socializare, chiar de Ziua Micii Uniri când mai mulți politicieni au fost huiduiți printre care Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

×