x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Protestul diasporei - Jandarmeria face apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri

Protestul diasporei - Jandarmeria face apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri

10 Aug 2018   •   20:11
Protestul diasporei - Jandarmeria face apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Jandarmeria Română face apel la oamenii care protestează paşnic în Piaţa Victoriei să se retragă din primele rânduri, motivând că aceştia sunt folosiţi de cei care comit violenţe ca "scut de protecţie". 

"Facem apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri, din zona de contact cu jandarmii. Cei care comit violenţe arunca din spatele lor cu obiecte contondente, sticle şi bucăţi din asfalt. Agresorii îi folosesc astfel ca scut de protecţie pentru a putea să continue violenţele fără să poată fi extraşi de jandarmi. Vă rugăm să înţelegeţi apelul nostru pentru a nu risca să fiţi răniţi", se arată într-un mesaj postat, vineri, pe Facebook, de Jandarmeria Română. 

De asemenea, Jandarmeria face apel la femei şi copii să încerce să se retragă în zone ferite de violenţe sau să părăsească locurile în care se desfăşoară protestul. 

Aproximativ 10.000 de persoane protestează vineri în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. AGERPRES

×
Subiecte în articol: protestul diasporei in bucuresti