x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD a anunţat delegaţia care merge la Cotroceni. Surprize pentru preşedintele Klaus Iohannis

PSD a anunţat delegaţia care merge la Cotroceni. Surprize pentru preşedintele Klaus Iohannis

12 Apr 2019   •   10:33
PSD a anunţat delegaţia care merge la Cotroceni. Surprize pentru preşedintele Klaus Iohannis
Sursa foto: Lucian Alecu

Partidul Social Democrat a anunţat vineri dimineaţă componenţa delegaţiei care ar urma să participe la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema Justiţiei.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de PSD, din delegaţie fac parte Eugen Nicolicea - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi foştii deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean.

Sursa citată precizează că ''Marin Iancu a fost deţinut politic la Penitenciarul din Aiud timp de cinci ani şi patru luni. Ioan Muntean a fost deţinut politic tot la Penitenciarul din Aiud, Secţia 6-a Bis cu regim restrictiv, categoria deţinuţi politic extrem de periculoşi pentru statul comunist PCR, timp de şapte ani''.

Cei doi foşti deţinuţi politic l-au acuzat pe actualul procuror general Augustin Lazăr că le-ar fi refuzat eliberarea din închisoare în anii '80, pe vremea când acesta făcea parte din comisia de eliberare de la Penitenciarul Aiud.

Consultările cu PSD sunt programate de la ora 11,00, la Palatul Cotroceni.

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că nu va participa la aceste consultări, dar că va fi desemnată o delegaţie din partea partidului.

Şeful statului a avut joi consultări cu reprezentanţii PNL, USR, PMP, UDMR şi cu cei ai grupului minorităţilor naţionale, la finalul cărora Klaus Iohannis a afirmat că toţi cei care au participat la discuţii au "îmbrăţişat" ideea organizării unui referendum. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis