x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, acuzat de cumpararea unor consilieri

PSD, acuzat de cumpararea unor consilieri

15 Iun 2004   •   00:00

In turul al doilea de scrutin pentru Primaria municipiului Galati se bat candidatul PSD, Dumitru Nicolae, si cel al PUR, Eugen Durbaca.

ERIK HOOSZ

Daca pana la aceasta ora nu a aparut nici o sustinere declarata in ceea ce-l priveste pe actualul primar PSD, Dumitru Nicolae, decat din partea PUNR, pentru contracandidatul sau, Eugen Durbaca, si-au exprimat sustinerea, in primul rand, liderii locali ai Aliantei D.A.. Sustinerea a fost facuta publica inca de saptamana trecuta si a fost intarita sambata, cand liderul umanistilor, Dan Voiculescu, s-a aflat la Galati. "Toate zvonurile ca am face alianta cu PSD sunt false. Va declar asta fara echivoc. Vrem sa castigam primaria si Consiliul Judetean. Daca locuitorii Galatiului ne vor da primaria, lucrurile in oras vor sta altfel", a declarat, in fata sustinatorilor lui Eugen Durbaca, liderul umanistilor, Dan Voiculescu.

Candidatul PUR Galati a adaugat ca, la ora actuala, alaturi de Alianta D.A. exista o majoritate atat in Consiliul Local, cat si in Consiliul Judetului. "Este regretabil ca s-a ajuns la intentia de a se cumpara unii consilieri. PSD a incercat, cu bani, sa atraga o serie de consilieri", a adaugat candidatul PUR, Eugen Durbaca, referindu-se la semnalele pe care le are in legatura cu intentiile PSD de a atrage de partea lor cativa consilieri alesi pe listele altor partide. Purtatorul de cuvant al PSD Galati, Ovidiu Branzan, a negat orice zvon referitor la "cumpararea" unor consilieri de la alte partide. "Nu ne sta in caracter sa facem astfel de gesturi", a spus Branzan.

SUMA: Batalie dura pe electorat

Sechelariu trece la amenintari

A treia oara la vot

Campanie electorala de opt zile

Se scot dosare de la naftalina

PSD, acuzat de cumpararea unor consilieri
×
Subiecte în articol: politic psd consilieri