x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "PSD caută soluţii pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea", susţine Klaus Iohannis

"PSD caută soluţii pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea", susţine Klaus Iohannis

22 Ian 2019   •   13:59
"PSD caută soluţii pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea", susţine Klaus Iohannis
Sursa foto: Lucian Alecu

Klaus Iohannis a participat la semnarea tratatului franco-german de la Achen, unde a ținut o declarație de presă. Președintele a atacat din nou Guvernul și susține că PSD  caută soluții pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de condamnări.

”Nu știm exact ce își imaginează ministrul Justiției să scrie în acea ordonananță, dar după părerea mea dacă dorește să facă ceea ce a comunicat public, chestiunea este cras neconstituțională. Există câteva principii care sunt respectate de toată lumea, la noi sunt ancorate în Constiuții și unul dintre aceste principii pe care se bazează de fapt toată construcția statului de drept este că o lege acționează pentru viitor. Pe scurt, PSD încearcă ceea ce dorește de când a venit la putere, adică să caute soluții pentru politicienii lor cu probleme penale în funcție cu șeful lor de partid. Acest lucru nu se poate”, a declarat președintele

”Nu știm exact ce își imaginează ministrul Justiției să scrie în acea ordonananță, dar după părerea mea dacă dorește să facă ceea ce a comunicat public, chestiunea este cras neconstituțională. Există câteva principii care sunt respectate de toată lumea, la noi sunt ancorate în Constiuții și unul dintre aceste principii pe care se bazează de fapt toată construcția statului de drept este că o lege acționează pentru viitor. Pe scurt, PSD încearcă ceea ce dorește de când a venit la putere, adică să caute soluții pentru politicienii lor cu probleme penale în funcție cu șeful lor de partid. Acest lucru nu se poate”, a declarat președintele.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: klaus iohannis liviu dragnea