x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Gorj - Mischie se crede inca sef

PSD Gorj - Mischie se crede inca sef

29 Mar 2005   •   00:00

Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, se considera in continuare lider al organizatiei, insa nu s-a decis inca sa revina la ceea ce i se "cuvine".

Nicolae Mischie a declarat ieri corespondentului Mediafax ca la conferinta din 9 aprilie, membrilor filialei ar trebui sa li se aduca la cunostinta intreaga activitate a organizatiei, de la alegerea sa ca presedinte al PSD Gorj si pana in prezent. El se considera in continuare presedinte al organizatiei, sustinand ca actualul presedinte, Florin Carciumaru, este doar interimar, pana cand el va reveni in partid.

"Eu sunt membru PSD si inca nu am luat decizia de a reveni la ceea ce mi se cuvine. Pot sa nu revin, la felul in care si-au batut ei joc de organizatie", a declarat fostul presedinte al PSD Gorj.

EXCLUSIV. Nicolae Mischie a spus ca va decide ce va face in politica in preajma Conferintei Judetene a PSD Gorj si ca nu discuta despre reintrarea sa in PSD decat cu conducerea centrala a partidului. "Eu nu am ce sa discut cu aurolaci ca Ponta. Cine-i Ponta?", a spus Mischie. In replica, deputatul de Gorj Victor Ponta a declarat ca Mischie este "un capitol inchis pentru PSD" si ca el nu va cobori la nivelul limbajului fostului presedinte pentru a-i da acestuia o replica. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: politic psd